House rules en algemene voorwaarden

-Alle informatie over de verschillende technieken alsook onze werkwijze staat uitgelegd op de website. Gelieve dit eerst goed door te nemen . Maak enkel een afspraak bij X-centrique indien je akkoord bent met onze house rules en werkwijze.

-Een voorschot op hairextensions wordt pas gevraagd als jij beslist om deze te laten plaatsen. Als jij na ons gesprek (consultatie) beslist dat jij geen extensions wil laten plaatsen moet jij dus ook geen voorschot betalen. Als je eerst op consultatie komt, betaal je het voorschot op hairextensions hier. Als jij pas later beslist of niet op consultatie komt is dit via overschrijving.

-Bij het niet nakomen of last minute afzeggen/verzetten (minder dan 72u ervoor) van een afspraak om extensions uit te halen ,weaving hoger te zetten, of op controle te komen krijgen wij deze plaats niet meer opgevuld. Daarom wordt er 50% van het verschuldigde bedrag extra in rekening gebracht bij jouw nieuwe afspraak. Als dit voor de 2de x gebeurt betaal jij heel jouw afspraak. Pas dan krijg jij een nieuwe afspraak.

-Een voorschot op extensions wordt nooit terug betaald. 

-Wij rekenen een extra bedrag aan als je voor jouw extension inzet afspraak niet komt, last minute afzegt/verzet of veel te laat komt zodat wij jouw niet meer verder kunnen helpen. Dit omdat wij voor zulke afspraak 2-3 uur hebben vrijgehouden en dit dan een open en dus verloren plaats is zonder inkomsten.

-Het bedrag voor jouw extensions minus het voorschot ontvangen wij cash op jouw afspraak zelf. Helaas hebben wij geen bancontact. Je kan NIET achteraf of ter plaatse via overschrijving betalen.

Let op, wij hebben geen bancontact!

-Wees altijd stipt op tijd. Niet te vroeg en niet te laat. Onze dagen zitten zeer gevuld dus wij kunnen geen andere klanten laten wachten door iemand dat te laat komt. Graag ook niet te vroeg wegens beperkte ruimte.

-Hebben wij de haren die nodig zijn voor jouw niet in stock en moeten wij deze bestellen? Deze zijn niet retourneer of ruilbaar.

-Wij zien dolgraag kindjes en hondjes, maar helaas is ons salon hier niet op voorzien en willen wij zeker niet dat deze iets overkomt. Het plaatsen van hairextensions neemt veel tijd in beslag, enkele uren. U zal ook begrijpen dat het dan niet echt handig is om ze mee te brengen.

-Iets laten verzenden met gewone post is op eigen risico. Daarom is pakketpost met code veiliger. (€ 6,90 tot 2kg)

-Wij werken enkel op afspraak. Een afspraak kan je maken via onze sociale media of [email protected]